Joint vision in modern
Art & Design

Bij Conberg Art & Design, een unieke samenwerking tussen Martijn Contant van Galerie Conberg Art en Alex Meulenberg van Conberg Design, brengen we het beste van twee werelden samen: moderne en naoorlogse kunst samen met vintage en retro ontwerp.

Onze Kunstcollectie Galerie Conberg Art, opgericht door Martijn Contant, is gespecialiseerd in naoorlogse moderne en hedendaagse kunst. Hij is trots op zijn collectie van vaste kunstenaars zoals Reinier Lucassen, Anna Bonheur, Theo Niermeijer en Herbert Zangs, naast een indrukwekkend assortiment van foto’s van kunstenaars zoals Paul Blanca, Gerard Fieret en Nat Finkelstein. Onze expertise strekt zich verder uit tot de verwerving van werken uit priv├ęcollecties en nalatenschappen, waar we ook adviseren en assisteren bij de verkoop van collecties.

Onze Designcollectie Alex Meulenberg, de drijvende kracht achter Conberg Design, heeft een passie voor mooie objecten en goed ontworpen meubels. Hij richt zich op naoorlogse ontwerpen van Nederlandse ontwerpers en fabrikanten zoals Pastoe, Artifort, Gispen, Spectrum en Ahrend de Cirkel, naast Scandinavische en Italiaanse ontwerpers. Ons assortiment omvat een breed scala aan vintage designmeubels, verlichting en accessoires uit de vorige eeuw van verschillende gerenommeerde ontwerpers en fabrikanten.

Een gecombineerde visie Sinds 2011 hebben Martijn Contant en Alex Meulenberg samen Conberg Art & Design gevormd. Deze fusie heeft geresulteerd in een rijke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van moderne kunst, vintage design en retro accessoires. Onze gezamenlijke visie op kwaliteit, stijl en decoratie wordt weerspiegeld in ons uitgebreide assortiment.

Bij Conberg Art & Design vindt u een unieke mix van kunst en design, waarbij elk stuk zorgvuldig is geselecteerd en gepresenteerd. We nodigen u uit om deze unieke combinatie van kunst en design in onze galerie en showroom te ontdekken en te ervaren.