Welkom

Galerie Conberg Art (oprichter: Martijn Contant) specialiseert zich in naoorlogse moderne en hedendaagse kunst.
 
Conberg Art heeft werken van een aantal vaste kunstenaars zoals bijvoorbeeld Reinier Lucassen, Anna Bonheur, Theo Niermeijer en Herbert Zangs. Tevens beschikken wij over een collectie foto's van onder andere Paul Blanca, Gerard Fieret en Nat Finkelstein. Daarnaast koopt Conberg Art werken aan uit particuliere verzamelingen en/of inboedels en kunnen wij adviseren en begeleiden bij de verkoop van een collectie. Hiervoor hebben wij contacten binnen en buiten Nederland.
 
Naast kunst wordt door Conberg Design tevens (vintage/retro) design aangeboden. Samen met Alex Meulenberg vormen wij dan ook Conberg Art & Design. Door het combineren van onze kennis en ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk met betrekking tot moderne en naoorlogse kunst, vintage design en retro accessoires.
 
Lijsten en Sokkels 
Conberg kan tevens uw sokkels en lijstwerk verzorgen voor zeer redelijke prijzen en garandeert daarbij een uitstekende kwaliteit.
 
Baklijsten op maat voor schilderijen
Schilderijen en andere geschilderde werken op divers materiaal worden gelijst in blank houten bakken van ongeveer 3 cm diep. De prijs hiervoor bedraagt:
 
- tot 60 cm € 60
- tot 100 cm € 75

Lijsten op maat met glas en passe-partout of met verhoogd gemonteerd werk

De blank houten lijsten met glas en passe-partout worden voor tekeningen, ferroprints en overige werken op papier of dun karton gebruikt. De prijs voor de lijsten bedraagt:
 
- tot 65 cm € 75
- tot 90 cm € 90
- tot 100 cm € 100
- tot 110 cm € 110 

 

Grotere maten, in kleur of andere wensen: prijs op aanvraag.

Bel of mail voor meer informatie: 06-4221 1718 (Martijn Contant) of mail: art@conberg.nl